Kaikki puun puolesta – Puuviesti 35v

Kaikki puun puolesta!

Puuviesti syntyi 35v sitten puusepänteollisuuden ammattilehdeksi, kun Jorma Laitinen perusti Woodworking WIN Puuntyöstö –lehden, joka löysikin pian paikkansa alan yrityksien tiedottamisen välineenä. Tuo syntynyt puutuoteteollisuuden ammattilehti on nähnyt ja kokenut niin kasvu- kuin laskukausiakin. Periaatteensa mukaisesti se on tuonut esille suomalaista puusepänteollisuutta ja herättänyt keskustelua erilaisten aiheiden parissa.

Woodworking –lehti sai uuden ilmeen, kun lehden julkaisuoikeudet siirtyivät Tuula Uitolle keväällä 2013. Tuolloin lehti uudistui ja nimikin vaihtui Puuviestiksi. Puuviesti on puolueettomasti toimitettu puualanlehti, jossa kerrotaan puusepänteollisuudesta, yrittäjistä, koneista ja materiaaleista, tapahtumista ja näkymistä.

Vuonna 2022 Puuviesti siirtyi Pro Puu -yhdistykselle. Yhdistys on toiminut puun puolestapuhujana ja jakanut laajalti puuinformaatiota ja tehnyt alan yleistä promootiotyötä jo vuosikymmenien ajan. Yhdistys on toteuttanut aktiivista innovaatiotoimintaa avaamalla kiinnostavia uusia aiheita eri ammatillisten osa-alueiden edustajien kanssa.

Haluamme tuoda lehteen vakiintuneen sisällön lisäksi koulutuksellista ja informatiivista sisältöä. Nostaa esiin ajankohtaisia asioita ja ilmiöitä, kertoo kotimaisen puun käytöstä kaikissa muodoissaan sekä perinteisistä käsityötaidoista, unohtamatta puun osuutta Suomen viennin tärkeänä materiaalina— puuta joka paikassa.

Ja mikä tärkeintä, kerromme jatkossakin suomalaisen puutuoteteollisuuden tekijöistä ja näkymistä. Puuviesti on erinomainen väline ammattilaisten tavoittamiseen ja tietojen välittämiseen sekä on keskustelukanava päättäjien ja yrittäjien välillä.

Kiitokset kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme jo vuosia jatkuneesta yhteistyöstä!

Jatketaan puhetta puun puolesta!

———

Puuviesti-lehden juhlanumero sekä näyttely ovat täällä.
Puuviesti -lehti täyttää tänä vuonna 35 vuotta ja haluammekin juhlistaa tätä asiaan kuuluvalla näyttelyllä Pro Puu -galleriassa 4.-25.4.2024, avoinna ma-pe 10-17.
Tervetuloa tutustumaan näyttelyyn paikan päälle Pro Puuhun!
Pro Puu -galleria, Satamakatu 2 A, Lahti